Nyheder

NYE BEHANDLINGER!
Urtedybdepeeling
For en sundere og yngre hud
En dybdegående ansigtsbehandling til dig der ønsker at opnå dine mål endnu hurtigere.
Urtedybde Peelingen er en ansigtsbehandling der går i dybden og renser huden både indefra og  udefra.
Behandlingen aktiverer blodcirkulationen, der løsner affaldsstofferne i kapillærerne, så blodet kan flyde frit og de livsgivende næringsstoffer, ilt og vitaminer, kan nå ud i alle cellerne.
Urtedybde Peelingen sætter gang i lymfecirkulationen, modvirker væskeophobning i hele ansigtet - også omkring øjnene. Den øgede lymfecirkulation gør, at flere affaldsstoffer bliver trabsporteret ud af kroppen, hvilket resulterer i en sundere og forynget hud.
Behandlingen tager 45 minutter og koster 1.595kr.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Urtedybde Peeling Calm & Pure
Urtedybde Peelingen Calm &Pure arbejder på rødmende hud, mindsker ar, reducerer porer og peeler de døde overfladeceller på én gang.
Huden bliver ensartet, jævn, blød og fin.
UrtedybdePeelingen Lift &Reduce er den foryngende Urtedybde Peeling, som både forbedrer hudens egenskaber og genskaber hudens glød og fasthed.
Urtedybde Peelingen Lift & Reduce strammer vævet op ogmildner rynker, idet den skubebr til de affaldsstoffer, der bliver fanget under hver rynke samt i bindevævet. Når affaldsstofferne er fjernet, kan blod og lymfe igen flyde frit og huden får den livsgivende næring den har brug for - en sand Anti-Aging behandling.
Efter Urtedybde Peelingen er det vigtigt at påføre huden støttende og opbyggende hjemmeplejeprodukter, da huden arbejder på højtryk og derfor kan optage ekstra meget de næste 24-48 timer. Dette er en fantastisk mådeat få en masse opbyggende virkestoffer dybt ind i huden, som hermed bliver transporteret videre rundt i kredsløbet.

Behandlingen tager 45 minutter og koster 1.595kr.